Haszonkártya a Vöröskereszt és a minőségi gasztronómia támogatására

Tovább bővült a Haszon kártya felhasználhatósága. Immár nem csak éttermekben, hanem wellness szállodákban is felhasználható, 20-50 %-os kedvezménnyel. Ráadásul a kártya megvásárlásával még a Magyar Vöröskeresztet is támogatjuk. Alább olvasható a Millenáris Parkban a mai napon lezajlott sajtótájékoztató hivatalos anyaga:

TableFree Logo

Budapest, 2013. június 17. – A TableFree idén februárban csatlakozott a Magyar Vöröskereszt támogatóinak körébe. A cég új terméke, a Haszon Kártya segítségével segíti a szervezet humanitárius munkáját. A kártyaeladásból származó adományok a Magyar Vöröskereszt rászorulókat ellátó tevékenységét segítik majd.

A TableFree „Haszon Kártya” elnevezésű kedvezmény kártyájával bárkinek lehetősége nyílik arra, hogy jelentős kedvezményekben részesüljön több mint 70 helyen országszerte, és a lehetőségek az elkövetkezendő hónapokban még bővülni fognak. A haszonkártya partnerei a felajánlott kedvezményekért megnövekedett forgalomra és ismertségük növekedésére számíthatnak. A kártya jótékony célt is szolgál, hiszen a cég minden kártya megvásárlása után 15% adományt ajánl fel a Magyar Vöröskereszt humanitárius tevékenységének támogatására.

„Már alig várjuk, hogy az egész ország megismerkedhessen a Haszon Kártya fogalmával – mondta Alex Van Damme, a TableFree Kft. egyik alapítója. “Büszkék vagyunk arra, hogy a Magyar Vöröskereszt civil partnerként csatlakozott ehhez a programhoz. Így minden Haszon Kártya vásárló, és a programban szereplő partnerek is részesülhetnek abban az örömben és megtiszteltetésben, hogy hasznos jótékony célokat támogatnak a Magyar Vöröskereszten keresztül, ezzel az ország lakosságát, a helyi közösségeket is segítik. Tudjuk, hogy a Haszon Kártya előnyt jelent a hozzá csatlakozó partner cégek számára is, hiszen ismertségük, forgalmuk jelentős mértékben növekedni fog – tette hozzá a cégvezető.”

Nagy öröm számunkra, hogy a program tovább folytatódik és újabb együttműködő partnerek csatlakoztak hozzá” – emelte ki Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója. „A beérkezett adományokból a fedél nélkül élők étkeztetése mellett, a támogatási célt kiterjesztjük a gyermektáborainkban nyaraló rászoruló gyerekek étkeztetésére is – tette hozzá a humanitárius szervezet vezetője. Nyári táboraink közül kiemelkedik a 7csoda Élménytáborunk, amelyet a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt önkénesei alkottak meg és rendeznek meg immáron harmadik éve. A táborban turnusonként 50 különleges nevelési igényű gyermek (köztük fogyatékkal élők, mélyszegénységben élők, gyermekvédelmi gondoskodásban élők) éli át a csodát. A tábor során a gyerekek pszicho-szociális fejlesztő foglalkozásokon, illetve különböző szabadidős programokon vesznek részt” – hívta fel a figyelmet a humanitárius szervezet igazgatója.

Az RTL Klub Fókusz című műsorának képviseletében Barabás Éva beszélt az RTL Klubon hamarosan elinduló kommunikációs kampányról.

A Haszon Kártyáról

A Haszon Kártya megvásárlói 20-50%-os kedvezményekben részesülhetnek több mint 70 helyen országszerte, a kártya megvásárlásától számított egy évig. Ez azt jelenti, hogy sok kártyatulajdonos számára a kártya ára már akár egy vagy két partnernél igénybe vett szolgáltatás után is megtérülhet, az év során pedig rengeteget spórolhatnak a kártyával.

A Haszon Kártya programban résztvevő cégek között szerepelnek Budapest és a Balaton környékének kiváló éttermei, több szálloda, wellness, egészség, szépség és fittness központok, gyermekprogramok, webshopok és webfejlesztési lehetőségek, melyek mindegyike különlegesen nagy kedvezményeket biztosít a kártyatulajdonosoknak egész évben. Ez, és a Magyar Vöröskeresztet támogató adományozási tevékenység együtt teszik egyedülállóvá a Haszonkártya Programot.

A Kártya kibocsátási ára jelenleg 5000 Ft, ebből azonnal látszik, hogy a kártya tulajdonosa akár egy évben két éttermi látogatással is már rengeteget spórolhat, és emellett büszke lehet arra, hogy a Magyar Vöröskereszt munkáját is támogatja

Bővebb információ:

www.haszonkartya.hu,

www.voroskereszt.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..