Rántott hal zöldséges-füstölt sajtos krumplipürével

A krumplipüré jó étel, de nem sok íze van. Persze lehet ezen is segíteni. Ennek sok módja van. Íme egy lehetőség. Hozzá rántott halat készítettem, igaz, egyszerű módon, mirelitből ( 🙂 )

Hozzávalók:

  • fél cukkini
  • 5 szem nagyobb gomba
  • só, bors
  • megmaradt krumplipüré
  • 50 g füstölt sajtkrém
  • 2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

A cukkinit kockázzuk (kb. 1×1 cm-re), a gombákat felezzük majd kb fél centiméter vastagságú szeletekre vágjuk. Kevés olajon elkezdjük pirítani a cukkinit. Figyelünk rá, hogy kicsit megpiruljon (ez ad neki jó ízt). Sütés közben sózzuk, borsozzuk. Mikor félig elkészült, hozzáadjuk a gombát. A végén belekeverjük a szeletelt fokhagymát. Hozzáadjuk a krumplipürét és a sajtkrémet. Addig keverjük, míg krémes állagú lesz. Kész, lehet tálalni.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..