Gyors vacsora a Dang Muoiban

A szilveszteri bevásárlás után úgy döntöttünk, hogy elugrunk a Dang Muoiba egy kis vietnámi kajálásra. Már úgyis régóta hiányoltam ezeket az ízeket.

Ha vietnámi, akkor a leves nem maradhat ki. Az alap Pho Bo most mintha egy kicsit intenzívebb izű, de nagyon kellemes és friss volt. Sok tésztával, korianderrel és puha hússzeletekkel. Kifejezetten jó.

Dang_muoi_erno_u_20141229_01

A rákhúsos levesben rengeteg saláta úszkált, és pirított tofudarabok. A rákhús nem tudom miből is van, igazából rengeteg húscafat úszkál a zöldségek között. tetején pirított hagyma és koriander csúcsosodik. A leve nem annyira intenzív, mint a pho bo-é, de finom.

Dang_muoi_erno_u_20141229_02

Az édes-savanyú tintahal nem okozott nagy meglepetést. A megszokott paradicsomos-savanykás szószban pirított tintahal-darabok váltakoztak a színes paprika darabkákkal és hagymával. A rizs mellett a kedvenc ecetes répa-káposzta saláta púposodott pirított hagyma szórással.

Dang_muoi_erno_u_20141229_03

Az ételekkel ezúttal nem volt probléma. Jó ízűek és frissek voltak. Ami igazából zavar mostanában, az a kötelező 10%-os szerviz díj, melyet néhány hónapja vezettek be, mintegy burkolt áremelésként. Állítólag az új étlap elkészültével megszűnik, mivel ott már az emelt ár lesz megtalálható. Viszont ezzel az ár-érték arány bizony kezd romlani. 🙁


Hozzászólások

Gyors vacsora a Dang Muoiban — 1 hozzászólás

  1. Ηellо mіndenkіnek ѕráсokǃ Tudom, az üzеnetem túl kоnkrét lehet,
    De a nővérеm tаlált іtt еgу kеdves férfіt, és ösѕzеházaѕodtak, akkor mi vаn vеlеm?! 🙂
    24 évеѕ vаgyok, Аnikа, Románіából, tudоk аngolul éѕ némеtül іѕ
    Éѕ… van еgy ѕрecіálіs bеtеgѕégеm, a nіmfománіа. Аkі tudjа, mі еz, meg tud értenі (jоbb, hа azоnnal еlmоndom)
    Ó, іgеn, nаgуоn finomat főzök! és nem csak főzni szеrеtеk 😉
    Ιgаzі lánу vagуok, nеm рrоѕtituált, és kоmolу és meleg kapcѕоlatot kereѕek…
    Еgуébként іtt találоd a profilоmаt: http://bhanobinouv.ga/idl-21393/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..