Wang mester konyhája – Telepy utca

Wang mesternek két étterme is van Budapesten. Az egyik itt, a Telepy utcában, a másik a Gizella utcában. A két étterem étlapja nem 100%-ig azonos, de vannak benne jelentős átfedések. A legfinomabb ételek mindkét helyen kaphatók. A Gizella úti étteremben napközben büfé-jellegű kiszolgálás is(?) folyik. A pincérek általában udvariasak és segítőkészek, ha elbizonytalanodunk a rengeteg étel közötti válogatásban. A konyha nagyon jó, a tésztát helyben gyúrják és nyújtják. Érdemes ide ellátogatni.
Sajnos a hely (Telepy utca) bezárta kapuit 2013 július végén. Wang mester azt ígérte, új helyet nyit a belvárosban, ahol a kínai csúcsgasztronómiát fogják bemutatni az oda látogatóknak.
A Gizella utcai étterem is átalakul, így 2013 őszéig az sem látogatható. Őszre teljes átalakulást és látványkonyhát ígér Wang mester.

Látogatások:

Szombati vacsora

Búcsúvacsora a Telepy utcában

 

 

Wang mester konyhája
IX., Telepy u. 24.
(061) 455-7021
Nyitva 12:00-23:00


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>