Gyors vacsora a Dang Muoiban

A szilveszteri bevásárlás után úgy döntöttünk, hogy elugrunk a Dang Muoiba egy kis vietnámi kajálásra. Már úgyis régóta hiányoltam ezeket az ízeket.

Ha vietnámi, akkor a leves nem maradhat ki. Az alap Pho Bo most mintha egy kicsit intenzívebb izű, de nagyon kellemes és friss volt. Sok tésztával, korianderrel és puha hússzeletekkel. Kifejezetten jó.

Dang_muoi_erno_u_20141229_01

A rákhúsos levesben rengeteg saláta úszkált, és pirított tofudarabok. A rákhús nem tudom miből is van, igazából rengeteg húscafat úszkál a zöldségek között. tetején pirított hagyma és koriander csúcsosodik. A leve nem annyira intenzív, mint a pho bo-é, de finom.

Dang_muoi_erno_u_20141229_02

Az édes-savanyú tintahal nem okozott nagy meglepetést. A megszokott paradicsomos-savanykás szószban pirított tintahal-darabok váltakoztak a színes paprika darabkákkal és hagymával. A rizs mellett a kedvenc ecetes répa-káposzta saláta púposodott pirított hagyma szórással.

Dang_muoi_erno_u_20141229_03

Az ételekkel ezúttal nem volt probléma. Jó ízűek és frissek voltak. Ami igazából zavar mostanában, az a kötelező 10%-os szerviz díj, melyet néhány hónapja vezettek be, mintegy burkolt áremelésként. Állítólag az új étlap elkészültével megszűnik, mivel ott már az emelt ár lesz megtalálható. Viszont ezzel az ár-érték arány bizony kezd romlani. :-(


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>