Café Provence Bistro

A Hidegkúti úton található a Café Provence Bistro, ahol hangulatos környezetben étkezhetünk és pihenhetünk, sőt ha akarunk pétanque-ot is játszhatunk. A gyerekes családokról is gondoskodtak. Van különterem gyerekesek számára játékokkal, a kertben pedig mászókát, hintát, csúszdát is találunk.

A tulajdonosok, Szerdahelyi Gábor és Gabriella korábban New Yorkban vezettek francia bisztrót, mely közel 30 évig működött sikeresen. Mikor hazatértek Magyarországra úgy érezték, hogy hiányzik innen egy bisztró :-). Megvettek egy budai villát, melyet először lebontani akartak, de végül úgy döntöttek, hogy inkább felújítják és kibővítik. Ebből lett a Café Provence. Hangulatos belső berendezéssel, rusztikus falakkal, régi, felújított illetve új bútorokkal. A pincérek udvariasak és jól tájékozottak az ételek elkészítését illetően.

Látogatások:

Provence-i hangulat a budai hegyek lábánál

Cím:

Budapest, 1028 Hidegkúti út 81.


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>