Ismét egy “lopott” ötlet és ismét Timitől. 🙂 Az elkészítés nagyon egyszerű. Vegyünk egy adag leveles tésztát. (Timi szerint a SPAR-os a legjobb – és ki mer vitatkozni egy szakértővel? 🙂 ) Kinyújtjuk (én 2 adagban nyújtottam), a szélére csíkban reszelünk rengeteg (ha lehet különböző típusú) sajtot, erre nagy mennyiségű ananászt teszünk, az egészet feltekerjük, mint egy rétest. Feldaraboljuk kb. 1 cm-es szeletekre, megtűzzük fogpiszkálóval, hogy ne essen szét, tepsibe helyezzük (előtte kenjük ki, vagy tegyünk bele sütőpapírt), megkenjük tojással a tetejét és forró (200 fok) sütőben kisütjük. Gyors, egyszerű és nagyon finom. A tölteléket lehet variálni, én próbáltam otthon füstölt kacsamellel is, az sem volt éppen rossz 🙂