A Facebookon terjedt a recept, ami nagyon megragadta a fantáziánkat. Nosza, a hétvégén ki is próbáltuk és nem bántuk meg. Nagyon finom lett.
A receptet idézem:
Hozzávalók:
- 20 db vékony palacsinta,
- 1 cs vaniliás pudingpor,
- 1 cs csoki pudingpor,
- 1 cs puncs pudingpor,
- 1 üveg magozott meggybefőtt,
- 1 cs babapiskóta,
- 1 főzet kávé,
- 1 db rumaroma,
- 7 ek kristálycukor,
- fahéj,
- 1 l tej,
- instant kakaópor.
Elkészítés:
26 cm-es kapcsos tortaformát folpackkal kibélelünk.
Kávét rumaromával összekeverjük. Babapiskótákat megmártogatjuk a rumaromás kávéban. A forma alját kirakjuk babapiskótával, hogy ne legyen hézag közötte.
A vanília pudingot megfőzzük 3 ek cukorral, fél liter tejben és a babapiskótára tesszük.
Palacsintákat megtöltjük kakaóporral, összetekerjük, majd csigaformába fölhajtjuk, puding tetejére tesszük, kívülről haladunk befelé.
Csoki pudingot megfőzzük 3 ek cukorral, fél liter tejben. A palacsinta tetejére tesszük.
Meggyet lecsöpögtetjük, csoki pudingra tesszük, megszórjuk fahéjjal. A meggylevet felfőzzük 1 ek cukorral a puncs pudinggal, meggy tetejére öntjük. Hűtőben hűtsük.
És az eredmény: